Image
Anders denken, anders doen,… omdat het nodig is. Het geeft een andere focus en andere resultaten.

Vanuit een besef dat de weg minstens net zo belangrijk is als het doel. Handelen vanuit nieuwsgierigheid, daadkracht, openheid, duurzaam, altijd op weg naar beter.

Waarbij beter eerder synoniem is voor leuker, zorgvuldiger, efficiënter, slimmer dan voor meer, meer, meer. Met de overtuiging het niet zeker te weten en dat de enige constante in het leven verandering is, zijn we vol energie onderweg om impact te hebben.

Als je je hierin herkent en continue op zoek bent naar inspiratie, intervisie en het leuk vindt bij te dragen aan een krachtig netwerk met leuke mensen,… doe dan mee.

Niet alleen omdat het kan,… maar omdat het nodig is.
Image
Wij zijn een interim en projectorganisatie waar we anders denken en het anders doen. Wij bouwen aan organisaties waar mensen en meningen leidend zijn.
Image
Paradigmum is uw full service communicatie partner. Anders denken en doen zit in ons DNA. We hebben alles in huis, one stop shopping!
Image
Wij zijn uw partner in het onderwijs voor boeiend en bloeiend onderwijs. Waar hoofd, hart en handen bij elkaar komen. Voor talent & organisatie ontwikkeling, van leerling tot directie.
Image
Misschien wel de leukste school van Nederland. Waar de sporter centraal staat en niet de sport. Waar we samen met u werken aan de vereniging nieuwe stijl.
Image
Wij zijn uw ICT-afdeling en waken over uw digitale veiligheid. We ontzorgen uw mensen en maken ze vaardiger op het gebied van ICT. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de groei van uw organisatie.
Image
Je doelgroep bereiken, prikkelen en binden? Wij zorgen dat jij ijzersterk overkomt. Want Studio Mashup is meester in vormgeving en marketing en weet dus wat werkt.
Image
Jouw idee omzetten in beeld of drukwerk dit doen wij snel, professioneel en met een overdosis creativiteit voor nette prijzen, dat is Reclame Studio Noord.
Image
Wij bieden een breed scala aan multimediadiensten aan. Afhankelijk van uw behoefte kiest u een of meerdere producten. Laat ons krachtige media realiseren voor uw bedrijf.
Image
The yellow brick road , waar elke organisatie van groeit. Wij loodsen mensen en organisaties door verandering. Met lef, humor en ondernemerschap.
Image
Onze stelling: Je bent nergens zo krachtig als in je comfortzone. Ken je die van jou? Oosterbaan Coaching - omdat elke succesvolle ondernemer of manager een goede coach verdient.
Image
Vitalics inspireert medewerkers om het beste uit zichzelf en uit hun omgeving te halen. Fysiek, mentaal, emotioneel in balans personeel is de basis van een gezonde organisatie.
Image
Wil je blijven ontwikkelen? Wij helpen ambitieuze organisaties met het inrichten van hun 'ontwikkelprogramma', zodat ze er meer Plezier en Resultaat uit halen.
Image
Zit er in uw organisatie ergens ruis op de lijn, wilt u veranderingen doorvoeren en ervaart u weerstand of wilt u de communicatie richting uw klanten onder de loep nemen? Ik help u graag met communicatie optimalisatie!

Wil je
meedoen?

    Image

    Bezoekadres

    Zendmastweg 11
    9405 CD Assen

    Copyright TEXT ADAD Beweging - All Rights Reserved.