Paraplue

Paradigmum is full service, heeft alles in huis. Alles onder 1 paraplu, one stop shopping. Zowel digitaal als analoog, vooruitstrevend als traditioneel, strategie als operatie, vorm als inhoud, creatie als executie. Kortom, zowel het doel als de middelen.

Websites

Ontwikkeling, hosting, onderhoud en beheer van Wordpress websites.

Video

Bedrijfsvideo's en films op locatie (met drone) of in onze eigen studio.

Fotografie

Reportage, studio, portret & product-fotografie. Inclusief de beeldbewerking.

Grafisch ontwerp

Ontwerpen van je logo of huisstijl en alle vormen van drukwerk.

Social Media

Strategie, content creatie en onderhoud van al je social media kanalen.

Wat de nieuwe "baas" vindt

In de geest van de oude baas

Paradigmum gaat door, we blazen er nieuw leven in. In de geest van de oude baas gaan we door met wat we het beste kunnen. Namelijk anders denken, anders doen.

Wij geloven dat je moet werken vanuit de bedoeling. Waarbij de klant centraal staat, geleid door zijn irrationele logica. Die vertalen naar succesvolle communicatie producten. Dat is Paradigmum.

Die producten zien er niet alleen goed uit maar helpen je je doelen te bereiken. Of het nou een website, een bedrijfsfilm, een fotoreportage, drukwerk of content voor je social media kanalen is. Wij hebben een team van vakmensen die we koppelen aan jouw project.
Neem contact op

Luister en kijk ook wat de oude baas vond.

Image

Wat de oude baas vond

En wij nog steeds voor staan

Vertel het me, en ik zal het vergeten. Vertoon het me, en ik zal het onthouden. Verbeeld het me, en ik zal het begrijpen - Confucius
We lezen niet meer, we kijken plaatjes. Op beeldschermen hebben woordjes niets te zoeken. Dus hou op met kommaneuken, woordworstelen en zinzwoegen. Zorg voor krachtige beeldtaal, voldoende zeggingskracht. De verbeelding aan de macht.

Het vak verandert. En snel ook. Nieuwe media, nieuwe technieken, nieuwe doelgroepen. En vooral ook nieuwe maniertjes. De hypes volgen elkaar in rap tempo op. Als opdrachtgever raak je daarin het spoor al snel bijster.

Anders denken, anders doen

Paradepaardjes

Resultaten uit het verleden bieden wel degelijk garanties voor de toekomst. Geen klus zo gek, of we hebben er ervaring mee. Al is elke nieuwe klus een nieuwe uitdaging. Maatwerk dus. In Paradigmum komt meer dan 100 jaar vakmanschap tezamen. Hierbij een overzicht van bedrijven en organisaties waar wij mee hebben mogen samenwerken.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image