Jos van Kimmenaede denkt in kansen, in vernieuwende concepten. Hij zit boordevol ideeën en is daarin niet voor één gat te vangen. Koppel daaraan zijn kennis, drive en netwerk en je hebt een garantie voor resultaat. Jos van Kimmenaede krijgt energie van uitdagingen!

Image

Sterk


Jos’ sterktes zijn: contactuele vaardigheden, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een visionair, gewend om vooruit te kijken, snel te denken en kansen te benutten. Hij kan die visie ook vertalen naar de praktijk, is resultaatgericht en weet knopen door te hakken. Jos van Kimmenaede zoekt de professionele ruimte van de ander, door vertrouwen te geven. Zijn open houding en nieuwsgierigheid helpen hem daarbij. Positieve feedback door samen te brainstormen helpen hem vertrouwen te hebben.

Visie & Ambitie


Jos van Kimmenaede wil graag anderen helpen, samen ambities oppakken, de ruimte zoeken om zaken te realiseren. Voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Maar ook voor privépersonen. Jos van Kimmenaede kan anderen inspireren om nieuwe wegen in te slaan of om deuren te openen naar andere netwerken. In de box als het moet, uit de box als het ook maar enigszins kan. Omdenken, anders denken, positief dwars denken, het kan echt wat opleveren. Jos werkt vanuit een holistische perspectief met integrale oplossingen.

Drijfveren


Jos van Kimmenaede voelt zich verantwoordelijk en bevoorrecht door wat hij heeft mogen doen. Staat vol en positief in het leven, wil het verschil maken. Zelden voor zichzelf, voornamelijk voor anderen. Oprecht en overtuigd werkend aan een betere wereld.

Werkwijze


Jos van Kimmenaede luistert, kijkt, vraagt en zoekt. Maar nooit om het bij het oude te laten. Hij wil verbeteren, innoveren met een blijvend resultaat. Niet vanuit de overtuiging maar vanuit maatwerk. En dat geldt ook voor de prijs.

Graag maken wij een afspraak of bellen wij u terug

    Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.