Jos van KimmenaedeExperts in communicatie,
organisatie & talentontwikkeling


Anders denken, anders doen


Jos van Kimmenaede denkt in kansen, in vernieuwende concepten. Hij zit boordevol ideeën en is daarin niet voor één gat te vangen. Koppel daaraan zijn kennis, drive en netwerk en je hebt een garantie voor resultaat. Jos van Kimmenaede krijgt energie van uitdagingen!

Image

Sterk


Jos’ sterktes zijn: contactuele vaardigheden, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een visionair, gewend om vooruit te kijken, snel te denken en kansen te benutten. Hij kan die visie ook vertalen naar de praktijk, is resultaatgericht en weet knopen door te hakken. Jos van Kimmenaede zoekt de professionele ruimte van de ander, door vertrouwen te geven. Zijn open houding en nieuwsgierigheid helpen hem daarbij. Positieve feedback door samen te brainstormen helpen hem vertrouwen te hebben.

Visie & Ambitie


Jos van Kimmenaede wil graag anderen helpen, samen ambities oppakken, de ruimte zoeken om zaken te realiseren. Voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Maar ook voor privépersonen. Jos van Kimmenaede kan anderen inspireren om nieuwe wegen in te slaan of om deuren te openen naar andere netwerken. In de box als het moet, uit de box als het ook maar enigszins kan. Omdenken, anders denken, positief dwars denken, het kan echt wat opleveren. Jos werkt vanuit een holistische perspectief met integrale oplossingen.

Drijfveren


Jos van Kimmenaede voelt zich verantwoordelijk en bevoorrecht door wat hij heeft mogen doen. Staat vol en positief in het leven, wil het verschil maken. Zelden voor zichzelf, voornamelijk voor anderen. Oprecht en overtuigd werkend aan een betere wereld.

Werkwijze


Jos van Kimmenaede luistert, kijkt, vraagt en zoekt. Maar nooit om het bij het oude te laten. Hij wil verbeteren, innoveren met een blijvend resultaat. Niet vanuit de overtuiging maar vanuit maatwerk. En dat geldt ook voor de prijs.

Interim & Project Support


Mensen verdienen een veilige omgeving om te leven en te werken. Een inspirerende omgeving om te leren. Een uitdagende omgeving om te groeien. En de beste mensen om jou daarbij te helpen. In een organisatie waar iedereen gestimuleerd wordt om de het beste uit zichzelf te halen zijn de resultaten dichtbij. Jos van Kimmenaede hanteert daarbij persoonlijk en ondernemend leiderschap. Hij probeert problemen op te lossen door kansen te creëren. Hij stuurt op de ontwikkeling van visie en beleid. Maar wel met gevoel voor de praktijk. Een praktijk die bij voorkeur dynamisch en innovatief moet zijn. Hij werkt graag aan en in een open cultuur, vóór en mét mensen.

Maar soms gaat het mis……

Crisis?


Na 25 jaar ervaring in diverse contexten weet Jos als geen ander wat er moet gebeuren, snel en doelmatig wordt de crisis bestreden. Onconventioneel in z’n denken, onconventioneel in z’n doen. Hij is bereikbaar.

U wilt het anders, u wilt beweging?


Jos van Kimmenaede is vaak betrokken bij de ontwikkeling van anders. Een andere kijk, een andere richting, een ander idee. Als er beweging moet komen nodig Jos van Kimmenaede dan uit. Samen kiezen we de richting en benoemen het resultaat, Daarna gaat Jos van Kimmenaede aan de slag.

Een plan of een project?


U wilt iets realiseren maar het ontbreekt aan tijd, kennis of mankracht.

Jos van Kimmenaede ondersteunt u van harte. Geef Jos van Kimmenaede een uitdaging en benoem het resultaat dan is een afspraak snel gemaakt.

Bedrijfs- en Instellingssupport


Organisaties helpen, niet door zaken over te nemen maar door iets toe te voegen. Door vragen te stellen, door overtuigingen los te weken en na te denken over het gedoe. Door mensen uit hun comfort zone te halen en het gesprek aan te gaan. Om je vrij te voelen om anders te denken en te doen.

Jos van Kimmenaede heeft het vele malen gedaan, door andere principes te hanteren, door te confronteren, door de horizontale als ook de verticale discussie te voeren. Door samen tot nieuwe inzichten te komen. Er is geen gelijk, waarschijnlijk wel een gemeenschappelijke ambitie. Jos van Kimmenaede heeft geen voorop gezet plan maar zoekt de integrale uitdaging, de passende oplossing en gaat het gesprek graag aan over bedrijfs- of ketenoptimalisatie.


Richten


Doen wij wat we willen?

  • wat zijn onze ambities
  • wat is onze profilering
  • wat maakt ons uniek

Inrichten


Past de richting bij de inrichting?

  • van onze interne organisatie
  • van de binnen- en buitenruimtes
  • leveren we het product of dienst dat past bij onze ambities

Verrichten


Zien wij en anderen wat we willen?

  • realiseren en optimaliseren van de voor- en achterkant van de marketing & communicatie
  • het verbeteren van de eigen organisatie
Buro Support Werkt waar nodig samen met u of met eigen vakspecialisten.

Sport- & Onderwijssupport


Spelen, samenwerken, sterk zijn, willen winnen: het zat er van huis uit al in. Dus studeerde Jos van Kimmenaede aan de ALO. Daar kreeg zijn tomeloze energie een theoretisch en praktisch kader. Sindsdien probeert hij de wetmatigheden van de sport toe te passen in het onderwijs en bij verenigingen.

Ambities, doelen, plannen. Ze zijn er in overvloed. Maar zonder beleid en menskracht sterven ze vaak een stille dood. En dat is jammer!

Jos van Kimmenaede is steeds meer met sport en onderwijs bezig. Een mooie manier om zijn maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven. Samen met bestuurders en medewerkers werken aan een praktische invulling. Jos van Kimmenaede is daarbij de linking pin.


Wilt u support?


Jos van Kimmenaede ondersteunt uw verenigingen of onderwijsinstelling met profilering, branding en het ontwikkelen van een passende visie. Gooi maar eens een balletje op.

Graag maken wij een afspraak of bellen wij u terug

    Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.