holistische aanpak, menselijke maat

Buro Support helpt om blijvend te veranderen, ingrijpend te renoveren en merkbaar te ondersteunen. Niet door te rommelen in de marge of te krabben waar het jeukt. Maar door te zoeken naar de oorzaak áchter de oorzaak en het probleem áchter het probleem. We hanteren een holistische aanpak, waarbij alle bedrijfssystemen en onderdelen kritisch worden bekeken. En een menselijke maat, waarbij zingeving de stuwende kracht vormt.
Login
Als we weg zijn dan.......?

Als je doet wat je deed

Image

Verandering

Verandering is de kunst van het loslaten. Maar ook van het vertrouwen van de ander. Essentieel in een tijd waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Stilstand is achteruitgang. Verandering vraagt om lef. Moed moet, angst voor onrust is een slechte raadgever.

Innovatie

Nieuwe technieken, nieuwe markten of nieuwe inzichten vragen maar al te vaak om nieuwe aansturing, nieuwe producten of nieuw beleid. Da’s niet altijd eenvoudig op te brengen of aan te brengen. Want als je doet wat je deed…

Ondersteuning

Soms kun je het zelf, soms is enige hulp van buitenaf uiterst welkom. Want in het oog van de storm mis je het inzicht en het overzicht. Dan moeten de handen uit de mouwen, de pokkel erop en de kop d’r veur. Het gaat om het resultaat.
Image
Image

Over Jos van Kimmenaede

Image
Jos van Kimmenaede denkt in kansen, in vernieuwende concepten. Hij zit boordevol ideeën en is daarin niet voor één gat te vangen. Koppel daaraan zijn kennis, drive en netwerk en je hebt een garantie voor resultaat. Jos van Kimmenaede krijgt energie van uitdagingen!
Meer over Jos van Kimmenaede
jos van kimmenaede burosupport

Waar doen wij het voor

jos van kimmenaede burosupport

Bedrijven

Instellingen

Verenigingen

Anders denken anders doen

Image
Overal waar te voor staat vraagt om een andere aanpak en een nieuwe benadering. Behalve dan misschien tegoed, tevreden of tequila...
Image

Soms alleen, soms samen

Verenigings ondersteuning

Project realisatie

Interim werkzaamheden

Proces begeleiding

Sport en beweeg activiteiten

Image

Samen werken

Image

Samen werken

Achter Buro Support staat een uitgebreid en goed ingewerkt team. Klaar om in te vallen en bij te vallen. Hulptroepen die niet alleen bij de planvorming, maar ook bij de uitvoering een rol kunnen spelen.

Wat anderen van mij vinden