Image

Merk van Buro Support

Uitleg Stichting Buro SupportImage

Wat is ambitie?

Stichting Buro Support helpt sportverenigingen om zich verder te professionaliseren. Biedt de vereniging een ander perspectief, zonder daarbij de regie uit handen te geven. Door de organisatie aan te laten sluiten bij de clubambities. Kijken we samen waar en welke ondersteuning gewenst is.

6x vooruit

6x VOORUIT is een programma dat is ontwikkeld door de Hockeybond (KNHB). Daarin hebben topsporters, samen met wetenschappers en technische stafleden, een volstrekt nieuwe benadering gekozen. Een benadering die voor veel meer sporten van toepassing is. En daarom steeds vaker wordt omarmd.

Deze 6 uitgangspunten gaan over de ontwikkeling van de sporters, niet over de ontwikkeling van de sport. Ze zorgen voor sociale cohesie, motorische intelligentie, welzijn en gezondheid. Niet alleen de individuele kwaliteit van de sporter gaat omhoog, maar ook de collectieve kwaliteit van de sport. En sporters die zich goed ontwikkelen blijven die sport ook in de toekomst trouw.

TALENTONTWIKKELING

Talenten van kinderen ontwikkelen in zowel de breedte als de top door extra trainingen voor kinderen vanaf 11 jaar tot 17 jaar aan te bieden:

minimaal 10 max 20 deelnemers.

Vanuit deze doorlopende leerlijn werken we aan de ambitie om meer teams op niveau te krijgen.

VERENIGINGS ONDERSTEUNING

Verenigingen willen vooral verenigen. Samen zorgen voor een betekenisvolle leer- en sportomgeving. Werken aan een vitale vereniging met een sterk pedagogisch sportklimaat. Waarbij de sporter centraal staat. En daarvoor is soms advies en ondersteuning wenselijk.

TECHNISCHE ORGANISATIE

Bindt de eigen trainers en coaches aan je club door ze top te leiden, te begeleiden en te inspireren. Door de samenwerking aan te gaan met beroeps-professionals krijgt de organisatie een stevig fundament. En worden de sporters beter getraind en begeleidt. Daarnaast kunnen we ook eigen trainers leveren.

TERREIN SUPPORT

De accommodatie vraag jaarlijks aandacht, een planning van je onderhoud gekoppeld aan je reserveringen zorgen dat je nooit in de problemen komt. Met een meer jaren onderhoudsplanning heb je grip en inzicht. Daarnaast kunnen wij de vereniging helpen om het groen onderhoud op orde te houden.

MEDIA SUPPORT

Het wordt steeds belangrijker om je communicatie aan te laten aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Voor onze media professionals dagelijkse kost. Grafische ontwerpen voor drukwerk. Website support of strak foto en filmwerk. Wij staan voor jullie klaar.

HORECA Support

Extra inkomsten door grip op je horecaexploitatie? Het kan! Wij kunnen diverse werkzaamheden voor jullie uitvoeren van de wekelijkse administratie tot aan de schoonmaak en de bestellingen. Het bemensen van de horeca verzorgen wij overigens niet.

BACK OFFICE SUPPORT

Op zoek naar ondersteuning bij het Lisa beheer of de administratie van trainers en vrijwilligers? Wij kunnen vanuit ons kantoor in Heerenveen u ondersteuning op maat geven.

BURO WELZIJN EN WELBEVINDEN

Op zoek naar ondersteuning in het opzetten van sociaal maatschappelijke welzijnstrajecten? Hierbij kunt u denken aan ledenwerving via de omliggende scholen, de samenwerking zoeken met externe partners of het binden van nieuwe doelgroepen aan de vereniging.

GRAAG MAKEN WIJ EEN AFSPRAAK OF BELLEN WIJ U TERUG

    Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.